Wij deden mee aan de Open Bedrijvendag 2023!

2 oktober 2023 in

Group Van Vooren deed op 1 oktober 2023 mee aan de Voka Open Bedrijvendag. 
Voor de eerste keer sinds 2006 openden wij hiermee opnieuw onze deuren. Dit waren echter niet dezelfde deuren als toen, aangezien wij van de gelegenheid gebruik konden maken om ons gloednieuw kantoorgebouw ook meteen in te huldigen voor het algemeen publiek!

Naast de rondleiding van het nieuwe, en vooral duurzame kantoorgebouw hadden we heel wat verschillende zaken in petto voor onze bezoekers.

Bij aankomst werd je alvast meteen overweldigd door ons uitgebreid wagenpark, voorzien van vrachtwagens, boormachines en sondeerwagens.  Terwijl je het parcours vervolgde langs al dit groot rollend materieel werd je voorzien van een enthousiaste uitleg door onze medewerkers met jarenlange ervaring op de teller.

Eens het parcours van buiten naar binnen overging stonden onze archeologen, rioolinspecteurs en laboranten klaar met demonstatiemateriaal, waaronder archeologische vondsten en chemische proeven! 

Aan alle 550 bezoekers die op onze Open Bedrijvendag waren, proficiat! Aan alle 55 collega's die er zo'n groot succes van hebben gemaakt, nog een grotere proficiat!  Wat een dag! 

Wij blikken alvast terug op een grandioos succes vol positieve commentaren en zonnestralen! Ons uitgebreid wagenpark, de verscheidenheid van onze diensten en het vele demomateriaal in het prachtige groene kader van ons nieuw duurzaam kantoorgebouw zorgden voor de perfecte zondag voor onze bezoekers. 

Wij genieten nog even na, en jullie kunnen dat ook doen met behulp van de aftermovie op onze sociale kanalen! 

Bekijk op Facebook  Bekijk op LinkedIn   Bekijk op Instagram

Tot de volgende opendeur!

Deel deze post