Group Van Vooren participeert met een meerderheidsaandeel in BCD Services

Versterking van Dienstverlening en Uitbreiding naar Vastgoedsector!
14 maart 2024 in

Group Van Vooren kondigt met trots aan dat ze een meerderheidsbelang hebben verworven in BCD Services, gevestigd in Kortrijk. Deze strategische samenwerking markeert niet alleen een mijlpaal voor beide bedrijven op de markt, maar opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden en uitgebreidere dienstverlening voor hun klanten, met een speciale focus op de vastgoedsector.

Group Van Vooren staat bekend om zijn divers dienstenaanbod binnen bodem- en milieuonderzoek, waaronder gespecialiseerde taken zoals geotechnisch onderzoek, rioolinspectie, milieu laboratorium, werfproeven en bodemconsultancy. Met de toetreding van BCD Services, een toegewijd bedrijf dat zich richt op de wettelijke verplichtingen binnen vastgoedtransacties, kan Group Van Vooren nu een nog completer ‘One-stop-shop’ pakket aanbieden aan haar klanten.

De ervaring en expertise van BCD Services vullen perfect het dienstenaanbod van Group Van Vooren aan. Door deze bundeling van  diensten kunnen ze nu een naadloze oplossing bieden aan klanten, waarbij zowel het administratieve als operationele aspect worden samengevoegd tot een allesomvattend pakket.

Deze samenwerking biedt BCD Services de mogelijkheid voor verdere uitbreiding binnen Vlaanderen. Group Van Vooren beschikt over kantoren te Brugge, Sint Truiden, Eke en Zelzate. Deze locaties zullen door BCD Services worden gebruikt als toekomstige uitvalsbasis voor nieuwe regionale klanten.    

"Deze samenwerking met BCD Services vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts voor ons bedrijf", aldus Kristof Van Vooren, CEO van Group Van Vooren. "Samen zullen we in staat zijn om onze klanten een nog groter totaalpakket aan te bieden en een breder scala aan oplossingen te leveren die voldoen aan hun behoeften. Het is een grote stap richting het volledig ontzorgen van onze klanten."


Deel deze post